Unghundehold 2

Info

Unghundeholdet for dig som vil afprøve, eller allerede ved, at du gerne vil arbejde frem mod deltagelse i DCH''''s Lydighedsprogram.  Vi træner primært frem mod øvelserne i lydighedsprogrammerne (også de øvelser der ikke er med i de første programmer). Som deltager på holdet har vi følgende krav til dig:

Din hund skal have deltaget på hvalpehold. Du skal træne din hund hjemme mellem træningerne. Du skal deltage/hjælpe i de 2-3 årlige klubkonkurrencer. Du skal melde afbud og være villig til at yde en indsats i samarbejdet med din hund. 

Til gengæld lover vi at møde motiverede op, klar til at hjælpe jer med øvelserne og en god træning. Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

3
Tirsdag Tid: 19:00 - 20:15
Sted: DcH Risskov, Viengevej 7 , 8240 Risskov
Instruktør: Sigga Rasmussen / Mette Mørup / Jens Bjerre-Reinholdt / Anette Skaarup / Elisabeth Sønderholm /
Instruktør aspirant: Jesper Meineche /

Unghundeholdet for dig som vil afprøve, eller allerede ved, at du gerne vil arbejde frem mod deltagelse i DCH''''''''''''''''''''''''''''''''s Lydighedsprogram.  Vi træner primært frem mod øvelserne i lydighedsprogrammerne (også de øvelser der ikke er med i de første programmer). Som deltager på holdet har vi følgende krav til dig:

Din hund skal have deltaget på hvalpehold. Du skal træne din hund hjemme mellem træningerne. Du skal  deltager/hjælper i de 2-3 årlige klubkonkurrencer. Du skal melde afbud og yde en indsats i samarbejdet med din hund. 

Til gengæld lover vi at møde motiverede op, klar til at hjælpe jer med øvelserne og en god træning. 

Tilmeldte: 1/1
Betalingsplan: Holdkontingent DcH program 01.01
Ratepris : 700 kr.
Rabat ved tilmelding: 30 %
Tilmeldingspris: 490 kr.
Tilmeld venteliste

Nyheder

Sponsorer