Info

Er agility noget for dig og din hund?

Agility er en spændende og fartfyldt hundesport, hvor hundene på tid skal forcere en række forhindringer såsom spring, tunneler, hjul, vippe og slalom. Her får hund og ejer får styrket hjerne og hjerte, samt at træningen styrker båndet mellem dig og din hund.
Vi træner udelukkede positivt, så det er sjovt for både hund og fører.

Hunden skal være mindst 5 måneder for at starte på et præ-agilityhold, hvor vi primært vil fokusere på tilvænning af miljø og visse nemme forhindringer, lave kontaktøvelser, træne ro/blive og generelt forberede hvalpen på at blive kommende agilityhund.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

SPOT Præ-Agility - (31)
Lørdag Tid: 12:00 - 13:30
Sted: DcH Risskov, Viengevej 7 , 8240 Risskov
Instruktør: Annmari Lindhardt /
Er agility noget for dig og din hund? Agility er en spændende og fartfyldt hundesport, hvor hundene på tid skal forcere en række forhindringer såsom spring, tunneler, hjul, vippe og slalom. Her får hund og ejer får styrket hjerne og hjerte, samt at træningen styrker båndet mellem dig og din hund. Vi træner udelukkede positivt, så det er sjovt for både hund og fører.  Hunden skal være mindst 5 måneder for at starte på et præ-agilityhold, hvor vi primært vil fokusere på tilvænning af miljø og visse nemme forhindringer, lave kontaktøvelser, træne ro/blive og generelt forberede hvalpen på at blive kommende agilityhund. Dette er et forløb der strækker sig over 7 træningsgange. Der vil ved kursets afslutning være mulighed for at forsætte på endnu et præ-agilityhold eller såfremt hunden er gammel nok og klar til det, være mulighed for at starte på et begynderhold.
Tilmeldte: 1/1
Pris : 505 kr.
Tilmeld venteliste

Nyheder

Sponsorer