Klubmodul henter siden
AG Begynder FORTSÆTTER
AGILITY Begynder/Fortsættere | 31
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info


Agility er en spændende og fartfyldt hundesport, hvor hundene på tid skal forcere en række forhindringer såsom spring, tunneler, hjul, vippe og slalom. Her får hund og ejer får styrket hjerne og hjerte, samt at træningen styrker båndet mellem dig og din hund.

Vi træner udelukkede positivt, så det er sjovt for både hund og fører.

Hunden skal være mindst 12 måneder for at starte på et begynderhold og gerne have gået på min. et enkelt præ-agilityhold. Vi træner videre på det der er lært på præ-agilityholdet, men kan nu pga. hundens alder sætte alle forhindringer på og arbejde os frem mod at kunne små sammensætninger af forhindringer.
 

Læs mere
På Begynder/ fortsætter holdet skal hunden skal være mindst 12 måneder for at starte og gerne have gået på min. et enkelt præ-agilityhold. Vi træner videre på det der er lært på præ-agilityholdet, men kan nu pga. hundens alder sætte alle forhindringer på og arbejde os frem mod at kunne små sammensætninger af forhindringer.Agility er en spændende og fartfyldt hundesport, hvor hundene på tid skal forcere en række forhindringer såsom spring, tunneler, hjul, vippe og slalom. Her får hund og ejer får styrket hjerne og hjerte, samt at træningen styrker båndet mellem dig og din hund.

Vi træner udelukkede positivt, så det er sjovt for både hund og fører.  

 Holdet træner mandag kl 18.30 – 19.30, når vejret tillader det. Opstart 8 april 2024 , slutter 28 oktober 2024. 

Tid/Sted
Mandag 18:30-19:30 DcH Risskov, Viengevej 7 , 8240 Risskov
Pris fra nu, indtil 01.01.2025.
270,00 kr.
Tilmelding kræver betaling af  Grund årskontingent | 999

Nyheder

Sponsorer