Agility

DcH Risskov er en af Danmarks mest aktive og stærkeste agilityklubber.
Klubbens medlemmer har ved flere lejligheder været på det danske landshold ved både verdensmesterskaber og nordiske mesterskaber samt placeret sig helt i top ved de danske mesterskaber.
De gode resultater er hjulpet godt på vej af vores mange aktive, dygtige og engagerede trænere. Vi satser meget på efteruddannelse af vores trænere, så vores træning altid er baseret på de nyeste indlærings- og træningsmetoder. Men selvom metoderne hele tiden udvikles, er grundlaget for al vores træning positiv indlæring. Hundene får masser af ros og opmuntringer.
Vi tilbyder træning på alle niveauer fra nybegyndere til konkurrenceniveau. Vi træner på flere forskellige dage i ugens løb. Så har du lyst til at være aktiv og lære nyt sammen med din hund, så kan vi tilbyde dig masser af udfordringer. Vi forventer, at vores medlemmer kommer til træningen på de hold, de har tilmeldt sig – så er det også sjovt for vores trænere, som yder et stykke ulønnet, frivilligt arbejde.
Hvert år i marts måned arrangerer klubben et 2-dages agilitystævne på Vilhelmsborg Ridecenter. Det er Danmarks største indendørs agilitystævne med deltagere fra hele landet og ofte også fra udlandet. Der er mange gode oplevelser til stævnet både som konkurrencedeltager, tilskuer og som hjælper.
I løbet af året arrangerer vi også andre stævner på vores egne træningsarealer

Vilhelmsborg Agilitystævne 2011. Anders & Sweet vinder af finalen Kurt & Saga i finalen


© DcH Risskov, 02-Sep-2011